vrijdag 31 juli 2015

Partij voor de Homoseksuele Dieren

Vandaag vaart De PvdD ook mee. Seks met dieren is uitdrukkelijk verboden op de Gay Pride. Da's nou jammer, een lekker kippetje ... Maar dan zou Thieme niet meevaren natuurlijk. Maar seks tussen homoseksuele dieren is niet verboden. Zijn er dan homoseksuele dieren? Natuurlijk, er zijn toch ook katholieke dieren! Er zijn lesbische leeuwen, kijk maar!

Futen zien zelf niet eens het verschil tussen een mannetje of een vrouwtje. En alle hermafrodieten doen het ook met elkaar, zoals slakken. En heel beroemd was de necrofiele-homoseksuele woerd. Een boot met homofiele necrofielen zou me trouwens ook wel wat 'lijken'.

Terug naar Thieme. Ze hoort bij de zevendedagsadventisten. Volgens deze leer is het huwelijk tussen man vrouw het enige instituut waarbinnen seksuele intimiteit kan plaatsvinden. Haar kerkgenootschap wijst het homohuwelijk dus af. Het enige positieve dat deze kliek zegt over homoseksuelen is dat ze zich veilig moeten voelen in de kerk. En nu dus ook op de Gay Pride, als ze maar van elkaar afblijven, toch Thieme?! Ze is er vast zelf niet bij, want de sabbat is heilig voor de adventisten.